05-10-07

7. Recupe (proberen van niet naar beneden te vallen) - Recovery (trying not to fall down) (allergie)


Flanders-inside-okt2007-verslag-schilderen-7


Vandaag ben ik niet naar de les zodat ik 6 dagen heb om mijn allergiedraak te paaien zodat hij misschien wil stoppen met mijn huid in lichterlaaie te zetten en zodat de zinderende pijn eindelijk wat geblust kan geraken en om mijn Ménièrebeest te kalmeren zodat ik terug wat evenwicht heb, wat minder misselijkheid en geen spons meer in mijn hoofd (zeer lastig om te denken).  Ik heb die beesten niet besteld, maar ze bij het leven bijgekregen.  Ik wil er wel met leven, maar ze zijn zo wild, onvoorspelbaar en meedogenloos en ze tolereren niet veel, ook geen geurende schilderlessen.

Today I stay home.  That gives me 6 days to win my allergy dragon over so that maybe he wants to stop to set my skin in fire and maybe then the pain can decrease, and also to calm down my Ménière beast so that I get some balance again, no nausea anymore and no longer a sponge in my head (makes it hard to think).  I didn’t order those beasts, they were given to me together with life.  And I do want to live with them, but they are so wild, unpredictable and pitiless, and they don’t tolerate much, no smelling paint classes either.
(photo : television shot for non-commercial use)

16:28 Gepost door Hildegarde in Schilderen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: academie | |  Facebook

Commentaren

het is inderdaad maar te hopen dat je niet allergisch bent voor schildermediums.... want wat dan?
succes

Gepost door: lizdog | 05-10-07

lastig om dan niet om te vallen, al je zo geplaagd wordt door allergie. (maar wel mooie montage.) hoop dat het snel weer weg-ebt en wens je veel sterkte. vanwege die allergie ook de zwartwitte schilderingen? vind daarna de kleine vogeljes aandoenlijk. schilder je nu al weer een dik jaar op les? het brengt je wel enorm veel plezier he. ik hoop dat je komend lesjaar er ook een van veel plezier en van fraaie producten wordt. ik blijf kijken

Gepost door: jans | 08-10-07

@Jans Bedankt, Jans ! Zwart-wit is het begin, eerst moeten we daar iets van leren (tussen zwart en wit zitten al zoveel tinten) vooraleer het rijk der kleuren te betreden. De schilderles ben ik pas nu in sept. begonnen, dus 1 maand, niet reeds een jaar.

Gepost door: Hildegarde | 08-10-07

Zo te lezen had ik je dan toch goed begrepen (al wist ik er het fijne niet van, maar beperkt zijn in je doen en laten weet ik helaas alles van al is het dan niet zozeer door kwalen van lichamelijke aard..).
Ik hoop van harte dat je hierdoor niet verder (of toch tenminste minder) geplaagd zult worden en het je nieuwe hobby niet in de weg meer zal staan.

Gepost door: Mysti | 09-10-07

De commentaren zijn gesloten.