08-10-08

#M1-f in de historie van een monochroom (Carnotstraat, Antwerpen) - #M1-f in the history of a monochrome (Antwerp, Carnotstraat)


Flanders-inside-okt2008-monochroom-1-fotoEn ik hang het eerste monochroom in een snapshot van de Carnotstraat in Antwerpen.  Wist je trouwens dat in Antwerpen mensen van 157 verschillende nationaliteiten wonen ? Dat zijn er meer dan in New York, die telt er 150.  En Amsterdam is koploper met 177.  (Het totaal aantal erkende onafhankelijke staten in de wereld is 194).


Een monochroom wordt telkenmale overschilderd.  Ik hang het aan een muur en ik hang het in één van mijn recente foto’s.  Aan jou om er je mening over te geven, ga je gang ! De hele historie zie je als je klikt op de tag : monochroom.

And I hang the first monochrome in a snapshot of the Carnot Street in Antwerp.  By the way, did you know Antwerp has inhabitants of 157 different nationalities ? That’s more than New York (150).  And Amsterdam is the leader with 177.  (The total amount of officially recognized states in the world is 194.)

Each time a monochrome is painted again.  I hang it on a wall and I hang it in one of my recent photos.  It’s up to you to express your opinion, go ahead !  You can see the whole history by clicking the tag : monochroom.

00:05 Gepost door Hildegarde in Schilderen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: academie, random, monochroom | |  Facebook

Commentaren

j'aime bien les scènes de la vie quotidienne

Gepost door: objectif-p | 08-10-08

Deze serie gaat spannend worden, denk ik.
De eerste foto was heel sereen, het monochroon leek onaanraakbaar en uit te dagen tot stille bezinning. Maar zal het in deze Antwerpse straat ook egaal overgeschilderd kunnen worden? Hier lijkt het een kwestie van uren of er zal graffiti op staan of een uitverkoopreclame.

Gepost door: Bertie | 08-10-08

Het vermengen van een monochroom in een snapshot al dan niet gelomografeerd is een interessant concept, ben benieuwd hoe dit verder gaat.

Gepost door: wim | 08-10-08

monochroom voor een dichter Sta toch een moment stil / en weet waar u woont / weet, dit heet multicultureel leven / wees niet zo gehaast, het is de tijd/ dat we verenigt leven, liest in vrede /zie de stijlen van uw stad, het is uw rijkdom.
(Off te rec.: ik 'heb' al een Amberoos, zie mijn weblog) - Dank je wel

Gepost door: Marius | 08-10-08

De commentaren zijn gesloten.